Walking Dinner

Bij een walking dinner wandelen we doorheen alle werelddelen. We beginnen bij het aperitief om te eindigen bij het dessert. Waar bij een receptie enkel kleine hapjes geserveerd worden, worden de hapjes bij een walking dinner steeds groter, waardoor je op het einde van de rit een volwaardige maaltijd gegeten hebt.

Wij zorgen steeds voor een gevarieerd aanbod met, indien gewenst, aangepaste wijnen. Het minimum aantal is 50 personen.

ceviche met chipotle.JPG

“We hebben enorm genoten van het feest en nog lekker nagenoten, ook van het eten.  ;-)

Onze kinderen vonden het eten ook lekker. 

("Dat was wel een goeie kok op jullie feest!”)"

“Ik wil jullie graag nog eens bedanken voor een zeer geslaagde walking dinner. Iedereen is tevreden naar huis gegaan, ik heb niets dan positieve geluiden gehoord over de hapjes en de bediening. Ik zal jullie met veel plezier aanbevelen bij collega's en vrienden die in de nabije of verdere toekomst voor een gelijkaardig evenement op zoek zullen gaan naar een cateraar en uiteraard ook aan jullie denken als ik zelf nog eens iets te organiseren heb!"

Ik moet jullie eerst en vooral feliciteren voor de heerlijke hapjes en bediening op ons feest vorige zaterdag. Iedereen was het er over eens. Het was fantastisch lekker met een prima bediening. We hebben er al enkele op ideeën gebracht.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Iris Raes - 0486 02 03 83 - info@picnicdelmundo.be - Ledebergstraat 76 - 9050 Ledeberg