voorbeeld high Tea party
herfst - winter
vanaf 50 personen
Hartig
​
Roggesandwich met paddenstoelenpaté, port, tijm, pompoenpitten en raddichio
​
English Sandwich met gerookte zalm, komkommer en verse kruidenmayonaise
Club sandwich (met kip en bacon)
Muffins met stilton en peren
Cake met bloedworst en appel
​
Zoete aardappelgalette met geitenkaas
Zoet
​
Brownie met kastanje & gedroogde vijgen
Hazelnootcupcakes
Worteltaart met roomkaasglazuur
Pecannotentaart
Veenbessen merengue taart
Scones met clotted cream & jam
Vanaf:
€ 20 pp
lente - zomer
vanaf 50 personen
Hartig
​
Roggesandwich met stilton, tuinbonen en rucola
​
English Sandwich met gerookte zalm, komkommer en verse kruidenmayonaise
​
Club sandwich (met kip en bacon)
​
Komkommerbootje met frisse yoghurt/fetadip en zongedroogd tomaatje
​
Spinazietaart met brie
​
Taartje met Brugse blomme, prei en grijze garnalen
Zoet
​
Scones met clotted cream en jam
​
Browniecheesecake met frambozentopping
​
Plaattaart met aardbei, rabarber en kokos
​
Chocoladefudgetaart
​
Limoenkaastaart met bosbes
​
Perzische liefdescakes
Vanaf:
€ 20 pp
à la carte
vanaf 30 personen
Liever je eigen menu samenstellen? Conctacteer ons, wij helpen je om een smakelijke keuze te maken.
​
​
Wil je graag deze high tea party combineren met andere formules zoals een receptie of een late night snack bv? Dat kan natuurlijk ook. We denken graag mee om een feestformule op jullie maat uit te werken.
​
​
Deze formule kan ook afgehaald of geleverd worden. Vanaf 30 personen.
Vanaf:
€ 17 pp
“Iris kan werkelijk toveren met ingrediënten! Altijd zeer verrassende, overheerlijke en gezonde smaken! Ze deed de hapjes voor mijn docotraats receptie en het was tot in de puntjes verzorgd! Professioneel en klantvriendelijk, zeker aan te raden...”
“We hebben veel positieve reacties gehad over hoe smakelijk de hapjes waren en wij vonden ze zelf ook lekker..”
“Dear Iris, The defense was successful and the reception was splendid! Thank you very much.”
​
​
​
"Dankjewel voor het verzorgen van de receptie, de heerlijke hapjes en de correcte bediening."