Trouwfeesten
Trouwfeesten
Trouwfeesten
Trouwfeesten
Trouwfeesten
Trouwfeesten
Trouwfeesten
Trouwfeesten
Trouwfeesten

Trouwfeesten

Onze trouwfeesten zijn als reizen: ontspannend, verrassend, lekker en vol mooie herinneringen, net wat je kan verwachten bij een traiteur met als specialiteit wereldkeuken.


U kan kiezen voor een heuse wereldreis catering met gerechten uit de hele wereld of juist kiezen voor één land , de keuken van  jullie huwelijksreis misschien? Wij koken steeds met veel passie; creativiteit en respect voor de authentieke keuken: dat zie, ruik en proef je!

Uw gasten kunnen aanschuiven aan een buffet, of langskomen bij onze foodstalls. Maar wij komen ook graag tot bij hen: grote en kleine recepties en walking dinners: zij zullen altijd warm onthaald worden: een professionele maar uiterst vriendelijke en persoonlijke bediening is één van de pijlers van onze catering.

Kijk gerust eens rond op onze website naar ons aanbod  en contacteer ons als u vragen heeft: elke trouwdag is uniek en persoonlijk: wij werken steeds uw feest uit met u en voor u: walking dinner of buffetten, groot of klein, bij u thuis of in een zaal, binnen of in de tuin, ... : wij gaan met plezier de uitdaging aan. 

Heeft u al een zaal? Dan leren we die graag kennen. 

Bent u nog op zoek? Wij werken met veel plezier samen met deze zalen.


Ledebergstraat 76
9050 Ledeberg
Tel: 0486 02 03 83
info@picnicdelmundo.be
picnicdelmundo.befoodnotes.be