Onze waarden


(H)eerlijke wereldkeuken

We serveren gerechten uit alle uithoeken van de wereld: van de typische Vlaemsche pot tot pittige en geurige gerechten uit Oosterse en Zuiderse keukens. Ons culinair aanbod is ideaal voor feesten die gedurfder mogen zijn.

Maatwerk

Ons culinair gamma bestaat letterlijk uit honderden hapjes en gerechtjes... van lekkere en tijdloze klassiekers tot creatieve nieuwigheden. Wat we aanbieden hangt af van je gasten of medewerkers, je organisatie, de gekozen evenementenlocatie, het budget, het seizoen,... en daarom werken we niet met standaardlijsten. Wij denken graag mee om steeds een gepersonaliseerd feest uit te werken. Wij zijn accuraat, punctueel maar flexibel en origineel… dat is ons handelsmerk.

Vraag gerust en geheel vrijblijvend prijsofferte op voor je feest.

Vegetariërs en voedselallergieën

Wij maken er een punt van dat ook vegetariërs en mensen met voedselallergieën hun gading vinden in ons menuaanbod. Zijn zij aanwezig op jouw feest? Geef ons dan tijdig een seintje en dan voorzien we voor deze gasten graag een even smakelijk alternatief.

Prijstransparantie

Wij houden van prijstransparantie. De prijzen in onze offertes zijn altijd exclusief BTW. We doen dat omdat er in de horeca drie BTW-regimes van toepassing zijn: 6 % voor een cateringservice zonder bediening (levering of take away), 12 % voor een cateringservice met bediening en 21 % op alle dranken. Daarnaast splitsen we in onze offertes de voedselkost, personeelskost en materiaalkost uit omdat de twee laatste kostenposten variëren met het gekozen cateringconcept en de gekozen eventlocatie. Zo weet je op voorhand precies welk onderdeel hoeveel zal kosten. Geen verrassingen op de eindfactuur.

Een ervaren projectteam voor elk event

Voor elk evenement kan je rekenen op een team van ervaren en betrouwbare projectmedewerkers. Hoeveel medewerkers we inzetten is afhankelijk van het gekozen cateringconcept en de omstandigheden waarin gewerkt moet worden. Om een accurate inschatting te kunnen maken van de grootte van ons projectteam en om alles tot in de puntjes te kunnen plannen, komen wij steeds op voorhand de eventlocatie bezichtigen. Dat doen we graag met jou erbij zodat we het feest in al zijn praktische facetten kunnen doornemen en je met een gerust gevoel naar het feest kan toeleven. 


Ledebergstraat 76
9050 Ledeberg
Tel: 0486 02 03 83
info@picnicdelmundo.be
picnicdelmundo.befoodnotes.be