Pic Nic Del Mundo

(H)eerlijke wereldkeuken

(H) eerlijke wereldkeuken

De zomer van 2020 is 'anders dan anders': geen grote (trouw)feesten en iedereen zoekt een nieuw evenwicht. Juist in deze periode is het belangrijk om het sociaal contact niet helemaal te verliezen. Ook wij willen ons steentje bijdragen: daarom kan je deze zomer reeds afhalingen doen vanaf 25 personen, en wij doen feestjes met bediening vanaf 35 personen. Met de glimlach, dat spreekt (weliswaar achter een mondmaskertje).

We bieden ook 2 nieuwe supergezellige bubbel-feest-boxen! Heb je iets om te vieren met je vrienden of familie? Of gewoon zin in veel lekkere hapjes op een mooie dag? Laat je inspireren en kies maar uit!

Bij elke box kan je trouwens bijpassende bubbels of wijntjes bestellen. De Spaanse/Portugese werden uitgekozen door Alhambra en de Italiaanse door Cavatappi.

Samen genieten van het goede leven met de Apéro Box met tapas en antipasti

(vanaf 25 personen – 18 € pp)

Lekker relaxen in de tuin met de BBQ Del Mundo Box

(vanaf 25 personen – 25 € pp)

Pic Nic Del Mundo is een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in de (h)eerlijke wereldkeuken.
Wij staan voor een wereldse catering die creatief, innovatief, frivool, lekker, haalbaar én betaalbaar is voor iedereen.

Je kan bij ons terecht voor kleine- en grootschalige feesten. Wij hanteren een hartelijke en open stijl met veel aandacht voor een persoonlijke bediening. Er zijn verschillende formules mogelijk: recepties, walking dinners, buffetten, social diners, tea parties, … Wij koken graag bio en fairtrade op verzoek. Kijk gerust verder op onze site om inspiratie op te doen. Indien je vragen hebt, aarzel niet ons te bellen of mailen: wij maken je met plezier een offerte op maat.

Iris

huwelijksfotografie_Kristel_Tiemen_417.jpg
Meer info
Ledebergstraat 76
9050 Ledeberg
Tel: 0486 02 03 83
info@picnicdelmundo.be
picnicdelmundo.befoodnotes.be